Yanmar GK160 4wd / Voorlader

Category Tractors
Tractor 020 hp small with loader
Type Sales
Brand Yanmar
Model GK160 4wd / Voorlader
Condition Used
Price EUR 9.650,00 Excl. VAT
Click here to request information!
Choose your language:

--- VM Service 's Lands Grootste in Kleine Tractoren! ---

Als officeel YANMAR dealer kunnen we u deze praktisch nieuwe Yanmar GK-160 4wd aanbieden met luxe afkoppelbare kwaliteitsvoorlader!!

YANMAR GK-160 4wd proffesional compact tractor met slechts 0080 draaiuren!

LET OP; JAPANSE A++ Kwaliteit!!

De nieuwste generatie proffesionele YANMAR GK-160 tractoren blinken uit in design, compactheid compleetheid en overzichtelijkheid! Om te beginnen het DESIGN, oordeelt u zelf over uiterlijk, wij zeggen hier unaniem; Smaakvol ontworpen met een hoog afwerkingsniveau, goed gedaan YANMAR!! Het meest elegant zijn wel de schijnwerpers aan de voorzijde in de frontgrill, stoer en zeer functioneel. Dan de COMPACTHEID, De ontwerpers hebben naast het design ook grote aandacht geschonken aan de compactheid en ergonomische plaatsing van de diverse bedieninghandles. Doorontwikkeling levert dit technisch hoogstaande eindproduct, en ook op dit punt; Kijk en vergelijk!! Ten derde de COMPLEETHEID van trekker is zeer groot doordat de trekker is uitgevoerd met de volgende opties; Fronttrekhaak, Stuurbekrachtiging, Omkeerschakeling onder het stuur, Zijschakeling, Hoge en Lage gearing. In- en Uitschakelbare 4wd, Hef, Aftakas, Topstang, Ondertrekhaak, Opklapbare Veiligheidsbeugel, Wegverlichting, Spiegel, Aanhangwagenverlichtingsstekker, Grote wielen, enz. enz. Tot slot de OVERZICHTELIJKHEID dit is eigenlijk de samenvatting van hetgeen hierboven omschreven, het eindproduct, de YANMAR GK-160 POWER STEERING.

Nog even wat technische details op een rijtje; Krachtige 16 Pk 3 cilinder dieselmotor, Direct ingespoten starten zonder te gloeien. Hefvermogen achterzijde 550 Kg.

En last but nog least is deze combinatie uitgevoerd met de luxe afkoppelbare Bonatti voorlader. Dubbelwerkende hydraulische bediening!
Zie ook de foto’s en videobeelden. Trekker is nagenoeg nieuw en wordt geleverd met de volledige periode fabrieksgarantie.

Videolink; https://youtu.be/9R_BKx79-uI
www.minitrekkers.nlClick here for more information and ordering options
Placed through automated link.
More info on advertising automatically
Number of characters:


Enter above code below:
VM Service Compact Mechanisatie
De Maalstroom 3
8255 RN, SWIFTERBANT
Flevoland
Netherlands

Member since:08-03-2017

If you have any questions about this ad?

Number of characters:


Enter above code below: