Rösler / Rosler ST 1000-L Straalkast

Category Blasting Equipment
Blasting cabin
Type Sales
Brand Rösler / Rosler
Model ST 1000-L Straalkast
Year 2017
Fuel Electric
Condition New
Price EUR 3.000,00 Excl. VAT
Click here to request information!
Choose your language:

Rösler - al Jaren dé Expert op het Gebied van Oppervlaktetechniek. De Rösler Group is wereldwijd marktleider in mechanische oppervlaktebewerkingen. Rösler staat bedrijven uit alle sectoren bij, door efficiënte oppervlaktebewerkingsprocessen in bestaande productieprocessen te integreren en/of automatiseren. Rösler levert de beste kwaliteit machines die gegarandeerd meerwaarde voor uw productie of eindproducten oplevert.

Deze handstraalcabine is de perfecte oplossing voor een minimale investering. De Rösler handstraalcabines worden gekenmerkt door een uitstekende toegankelijkheid van de cabine via twee beveiligde, aan de zijkant te openen, toegangsdeuren. Gebruik met de meest gangbare straalmiddelen.  

Documentatie: ST 1000-L

Rösler biedt naast een ruim assortiment, uit voorraad leverbare straalmachines, occasions, onderdelen ook procesmedia (straalmiddelen) zoals; grit, korund, glasparel of RVS. Daarbij bieden wij ook volledige service en tal van ondersteunende en begeleidende diensten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om straalwerkzaamheden bij ons uit te besteden. In ons uitbestedings- en testcentrum kunnen wij in detail vaststellen hoe uw oppervlaktebewerking verder kan worden geoptimaliseerd. Met onze kennis en ervaring stellen wij u in staat om zich volledig op uw corebusiness te concentreren. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.


Number of characters:


Enter above code below:
Rösler-Benelux B.V.
Reggestraat 18
5347 JG, OSS
Noord-Brabant
Netherlands

Member since:21-07-2006

If you have any questions about this ad?

Number of characters:


Enter above code below: