Knikmops 80, 90, 100, 130, 180, 250 Nieuw en Gebruikt!

Category Wheel loaders & crawler loaders
Wheel loader 1.5 ton mini
Type Sales
Brand Knikmops
Model 80, 90, 100, 130, 180, 250
Title Nieuw en Gebruikt!
Condition Used
Price on request
Click here to request information!
Choose your language:

Toepassingsgebied: Grondverzet
Wij zijn actief op vele gebieden. Het credo van de Handelsonderneming is het leveren van machines, gereedschappen, bedrijfskleding en overige benodigdheden voor zowel grond-, weg- en waterbouw. Ook voor de verhuur van machines kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij alles voor straatmaker en hoveniers. Kwaliteitswaarborg staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen na wat wij beloven! Wij zijn bekend in de stratenmakerbranche door de verkoop en ook de verhuur van de Knikmops en de Rollmops.

Steeds meer hoveniersbedrijven, als ook bedrijven in de bouw, constructie, grondverzet en de agrarische sector maken gebruik van de diversiteit en brede inzetbaarheid van deze machines en hulpstukken. De Knikmops wordt met zijn lage gewicht en hoge snelheid, wel de sportwagen onder de minishovels genoemd. Indien u een machine voor een speciale toepassing wilt inzetten, denken wij graag met u mee voor een oplossing op maat.

Mocht u een demonstratie neem dan gerust contact met ons op. In deze tijd is de Knikmops een onmisbare machine voor bestratings- en hoveniersbedrijven. De machine is niet alleen licht en compact, maar ook snel en krachtig voor zijn gewichtsklasse en is bijzonder eenvoudig te bedienen. Deze kleine kniklader is zeer multifunctioneel en multi-inzetbaar, dankzij het zeer ruime assortiment aan hulpstukken.

De Knikmops is verkrijgbaar in 6 standaard uitvoeringen : De Knikmops 80, 90, 100 en de zwaardere modellen Knikmops 130,180 en 250. Ook hebben wij diverse gebruikte hulpstukken voor de machines. Diverse gebruikte legklemmen! Voor meer informatie bezoek eens onze website.

Ons bedrijf is gevestigd in Hattem, vlak onder Zwolle. Centraal gelegen voor Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord-Holland en Flevoland! Bij ons kunt u ook terecht voor een divers aanbod verhuur machines en aanbouwdelen een greep uit ons assortiment: Rollmops 2WD of 4WD Knikmops 90 of 130 of 250 Vacuminstallatie compleet of losse nap Laara Afreibak groot of klein Afreibak Belgisch model Bak mechanisch/hydraulisch Mixbak zand / cement Palletverrijdwagen Palletvorkinstallatie Onkruidborstel Rotator hydraulisch Sleuvenfrees Splitstrooier Tegelklem model bovenklem 11 - Tegelnap Uitschuifbare arm HMU 250 Veegmachine roterend Bandenklem Probst Bandenklem hydraulisch Betonmolen Betonvijzelbak Dichte bak Egalisatieframe Grastegelklem hydraulisch Grondboor (inclusief boor) Hoogkiepbak hydraulisch Huloklem Inveegborstel Tegelriek Klinkerklem met veerlatten Laserblad los of met apparatuur Legklem Probst hydraulisch Mestriek Mixbak zand/cement Onkruidborstel Rijplaten

 


Placed through automated link.
More info on advertising automatically
Number of characters:


Enter above code below:
Handelsonderneming Veluwenkamp BV
Hilsdijk 110
8051 KE, HATTEM
Gelderland
Netherlands

Member since:22-08-2014

If you have any questions about this ad?

Number of characters:


Enter above code below: