Heracles H180

EUR 13.750,00
Excl. VAT

Category Wheel loaders
Wheel loader 2 ton mini
Brand Heracles
Model H180
Year 2020
Fuel Diesel
Condition New
Price EUR 13.750,00 Excl. VAT
Calculate the lease price

Choose your language:

Deze compacte kniklader H180 is het ideale toestel voor plaatsen waar de ruimte krap en beperkt is. Deze kleine krachtpatser heeft een laadvermogen van 800 kg en weegt 2115 kg. Deze wiellader is bijzonder wendbaar dankzij de kleine draaicirkel van de machine. Het toestel is voorzien van een extra paar hydraulische snelkoppelingen voor het aansluiten van voorzetapparatuur en kan ookuitgerust worden met vorken. De H180 is uitgerust met een kopie van een Yanmar motor met een vermogen van 26 PK. De afmetingen van de machine zijn 395 x 118 x 190 cm (LxBxH). Op de machine is 1 jaar garantie.
Dit toestel is slechts één toestel uit ons gamma van meer dan 400 machines die onmiddellijk leverbaar zijn uit voorraad, wij hebben een uitgebreid aanbod van allerhande machines.


Foets Denis NV in Paal heeft nog een groot aantal diverse andere machines in stock, zowel nieuw als tweedehands, voor verkoop en voor verhuur. U kan bij ons terecht voor hoogwerkers, verreikers, graafmachines, heftrucks, knikladers, dumpers, reachtrucks, terminaltrekkers, stackers, stroomgroepen, compressoren, alle terrein heftrucks, tractoren, gators, walsen, laadrampen en lichtmasten om maar een paar dingen op te noemen. Als het een motor heeft dan is de kans groot dat je er voor terecht kan bij Foets Denis NV.


Wij zijn een gevestigde waarde en een referentie in onze sector en onze regio en erkend verdeler van Manitou en Sunward. Contacteer ons zodat we u aan de juiste machine kunnen helpen.


Send inquiry

Send email


Number of characters:

Heracles H180 specificaties