De Witt Servicedienst

on request

Category Manufacturing & Service
Repair & maintenance
Brand De Witt
Model Servicedienst
Condition Used
Price on request

Choose your language:

Alle machines die wij leveren komen met de befaamde service van de Witt Eindverpakkingssystemen. Machines in gebruik kunnen op enig moment niet meer naar behoren werken of kunnen zelfs compleet stil vallen. Op dat moment is het fijn om te weten dat wij service engineers om u in dit soort gevallen weer op weg te helpen. Al onze service engineers beschikken over relevante kennis van zaken. Onze servicebussen zijn compleet ingericht met de meeste gangbare onderdelen. Wij zorgen ervoor dat uw verpakkingsafdeling altijd operationeel kan zijn want daar draait het tenslotte allemaal om.

Onze werkplaats

Wij beschikken over een eigen werkplaats waar aanpassingen worden gedaan aan bestaande machines. Wilt u uw dozensluiter om laten bouwen zodat deze dozen kan sluiten die buiten de specificaties vallen of wenst u een software aanpassing? Indien het technisch realiseerbaar is, zullen wij onze hand er niet voor omdraaien. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen?

De Witt Eindverpakkingssystemen tel: 0031 (416) 376400
https://www.dewitt-evs.nl/verpakkingsmachines/ 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de servicedienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. onze medewerkers geven u graag een passend advies.


Send email
Enter above code below:

Contact details

Dhr. E.M. Kleijwegt


Company details

De Witt Eindverpakkingssystemen

Thomas Edisonweg 15
5151 DH, DRUNEN
Noord-Brabant
Netherlands

Member since:11-12-2006
Number of characters:


Enter above code below:

De Witt Servicedienst specificaties