Zware aanhangwagens

EUR 5.500,00
Excl. VAT

Category Trailers
Other wagons
Title Zware aanhangwagens
Condition In mint condition
Price EUR 5.500,00 Excl. VAT
Calculate the lease price

Choose your language:

Algemeen Zeer goed geconserveerde gebruikte zware aanhangwagen voor intern transport met een aan beide zijden bruikbare dissel en twee stuurassen. Accessoires / speciale uitrusting: De plateauwagen is in het onderframe verstevigd en kan daardoor beter voor puntbelastingen worden gebruikt. Bovendien worden de stuurstangen van de vierwielbesturing beschermd door de verstevigingsprofielen van het frame. De zware oplegger heeft een disselbevestiging die aan beide zijden kan worden gebruikt met een handmatige vergrendeling.

Bemerkungen:
Der Anhänger ist mit massiven Holzbohlen im Rahmen ausgestattet zusätzlich mit einer 18mm Fahrzeugbau- Siebdruckplatte vershen. Bij de drukker gaat het om een Allrad- Achsschenkellenkung die een bijzondere standvastigheid heeft bij het rijden met de auto (geen Drehschemellenkung). Door de Allradlenkung is der Schwerlastanhänger sehr wendig und läuft dem Zugfahrzeug ideal nach. Der Anhänger ist neu lackiert und mit Reflektion Markierungen ausgestattet. De koffer is in ons magazijn te zien.
530 / 1024
Opmerkingen: De aanhangwagen is voorzien van massieve houten planken in het frame aanvullend voorzien van een 18mm voertuigconstructie zeefdrukplaat. De aanhangwagen is een vierwiel Ackermann besturing welke een bijzondere stabiliteit heeft in bochten (geen draaischamel besturing). Dankzij de vierwielbesturing is de zware aanhanger zeer wendbaar en volgt hij het trekkende voertuig ideaal. De aanhangwagen is nieuw gespoten en voorzien van reflecterende markeringen. De aanhangwagen kan worden
[...]


Send inquiry

Send email


Contact details

Dhr.


Company details

Wiemers AG

Mergelweg 206
33161, Hövelhof

Germany

Member since:06-04-2021
Number of characters:

Zware aanhangwagens specificaties